Fem for sommeren!

Sommeren nærmer seg og dette er filmene som sørger for den riktige sommerstemningen selv foran tv-skjermen! Eller er de kanskje de som sørger for at du avlyser badeturen, hytteturen eller teltturen?

 Jaws (1975)

En gigantisk hvithai begynner å true det lille øysamfunnet Amity. Byens politimester, en marine vitenskapsmann og en hardbarka fisker er gjengen som skal ordne opp!

t1larg.jaws

«Hai!». Det siste du vil høre når du nyter fridagene dine på en bademadrass i det åpene blå. Dette er filmen som setter marerittet til virkelighet. Med den vell-kjente filmmusikken, rødt vann og turister i bikini er dette den perfekte filmen å skippe sommerværet for!

 

Piranha (2010)

Etter et undersjøisk jordskjelv settes en forhistorisk fiskeart løs. En gruppe fremmede må gå sammen for å stoppe den kjøttetende fisken fra å rive hver og en av byens innbyggere i fillebiter.

Ashlynn Brooke - Piranha_1

Piranha er filmen som drar det hele litt lenger, litt lenger enn vår kjære tidligere nevnte Jaws. Vipper det hele over på den komiske siden og vi digger det! Sommerstemningen er høy med sol, toppløse damer, øl, musikk og…blod(?).

 

The Ruins (2008)

En rolig ferie til Mexico snur raskt til det verre for fire amerikanske turister. De blir sammen med en tysk turist med til noen bortgjemte ruiner. Snart står de øye til øye med et naturliv litt utenfor det vanlige. 

screenshot-med-09

Dette er kanskje filmen som får deg til å avbestille billettene til den fantastiske opplevelseferien du har planlagt så lenge. Her går fremmedfrykt og naturen hånd i hånd. Når sommerparadiset vender ryggen til burde du være langt unna!

 

The Lost Boys (1987)

En liten familie flytter til en ny landsby. Etter en stund får de to sønnene grunner til å tro at vampyrer raver i gatene om natten. 

lostboys25-590x350

Dette er sommerstemning på høyt nivå. Det er noe med denne filmen som gir den perfekte stemningen, til tross for at sommeren ikke er særlig vesentlig. Folk mingler i gatene i god 80-talls stemning med musikk og dans i kveldsolen. Når solen ikke er der smyger nattens vesen rundt i gatene forkledd som den perfekte sommerflørt!

 

Cabin Fever (2002)

En gruppe på fem ungdommer feirer overstått eksamen på hyttetur i skogen. Så stappfulle av øl og hormoner starter begynnelsen på en feiring litt ute av det vanlige. En fare ligger å venter, noe som bokstavligatalt vil grave seg under huden til de unge sjelene.  

JordanInCabinFeverInShop

Cabin Fever er den gode gamle klisjeen, med en annerledes og velfungerende twist. Denne, et par pils og gode venner passer perfekt som en avslutting på en lang dag under sommersolen. For ingenting er vell bedre en sol, kjærlighet, varmt vann, venner og hyttetur? Eller?