Sliced and Diced: Island of Death (1976)

last ned (2)

Regi: Nico Mastorakis
Manus: Nico Mastorakis
Skuespillere: Robert Behling, Jane Lyle, Jessica Dublin

Et britisk par trenger et avbrekk fra hverdagen og besøker  en liten gresk øy. Dette bare for å spre terror blant øyboerne. Når de ikke føler for å drepe har de sex, det har ikke så mye å si hva eller hvem de har sex med. Men spørsmålet er om de vil de gå ustraffet tilbake til London, eller om grekerene har noen trisk på lur de også. 

Bonnie and Clyde going nasty, et noe skrudd par som ironisk nok skal rense en liten gresk øy for alt perverst, metode; knull og drep. Gir altså ikke stor mening, men sjokkerer med en egen fucked-up sjarme, eller kanskje heller ordet originalitet er mer passende. Dette er exploitationfilm på sitt beste og hos sitt sjangerfans går den nok rett hjem. Med sin absurde handling og et forventet klimaks hadde den nok av min oppmerksomhet til at jeg ble sittende, det til tross for min kvalmende smak i munnen, grunnet at jeg rett og slett ikke har mye til overs for en hardbarka exploitationfilm. Pilsen i hånda mi var nok også til stor hjelp når det gjalt å komme seg igjennom filmens 108 min.

Denne etterlater meg likevel med en mikset mening, for til tross for all dens video nasty var det noe som falt bittelitt i smak, kanskje var det den surrealistiske kjærlighetshistorien, kanskje var det det fine landskapet (som jeg til tider tvilte på om var bilder fra faktiske Hellas) eller kanskje jeg rett og slett er bittelitt syk i hode likevel. Er uansett ikke en film jeg anbefaler med mindre du er fan av exploitation!

3terning