Pressevisning og oppdatering!

Nå er det en evighet siden vi sist ga lyd fra oss. Det er mange grunner til det. Som noen kanskje har fått med seg, så har vi hatt litt tekniske problemer. Disse problemene dukket opp midt i vår Slashersommer. Dessverre førte dette til at vi ikke fikk delt like mange slashertitler med dere som vi ønsket. Når vi hadde alt på plass igjen hadde sommeren løpt fra oss, og med den resten slasherfilmene. Nye studier og ny jobb har også krevet tid og presset ut skrivingen. Det skal det bli slutt på!

Nå har vi ting på stell og rutinene inne. Vi ser mer film enn aldri før da vi har blitt stolte eiere av et 100 tommers lerret og projektor. Altså en skikkelig og etterlengtet horrorbule.

12027650_10204815382966941_8296941803313336430_n

Det er ikke det eneste nye fra denne fronten. Jeg skriver for tiden på nye tekster om horror så klart, for fysiske publiseringsmedium, noe som er veldig givende og dødsspennende. Når ting er på plass kommer jeg så klart til å dele det hele med dere. Jeg er også så heldig å ha blitt PR-ansvarlig i Bø Filmklubb, så her er det film for alle pengene!

De største nyhetene for LeHorreur er likevel dagen imorgen, 05.10. Vi er nemlig invitert til pressevisning av Pål Øies Villmark 2. Filmen har norgespremière 09.10. Vi er i ekstase for å få denne muligheten. Undertegnede har skrevet eksamensoppgave om Villmark, og vi begge setter Øies fryktinngytende historie høyt på listen over «beste nordisk skrekkfilm». Det hele er også et stort sprang for bloggen drevet av det snodige paret next door, med horrorbule og høy nerdefaktor!

12047122_10204840155026227_5618018276961653149_n

Med andre ord har dere som våre lesere, en detaljrik og litt annerledes filmomtale i vente. Dette før mange andre får sjansen til å spre, forhåpentligvis, gode og skrekkelige ord om Villmark 2.

Vi kan heller ikke glemme at det endelig er oktober. Måneden hvor vi horrorfan får muligheten til å virkelig dyrke horror, det uten å få fult så mange rare blikk som vanlig. LeHorreur kjører på med nedtelling til den store dagen, halloween. Vi ser en skrekkfilm for hver dag og deler noen få tanker med dere. Vi kan love en god blanding av gammelt og nytt, cheesy og  blodig alvor!

ILL_Adidas