Vi skal på Ramaskrik!

Som med hvert år, forventet vi med bitterhet å følge Ramaskrik fra Seljord, men det blir ikke tilfelle! Vi fikk en hyggelig melding og ble inkludert i en presseinvitasjon, dermed ble den nokså dyre turen, litt billigere for oss bønder. Etter en vellykket tur til Oslo, tar vi denne gangen litt mer vann over hodet og legger ut på en 8 timers lang togtur for å være med på Oppdals årlige mareritt.

Selvfølgelig kommer vi til å rapportere alt til dere. Filmer som står på programmet er alt fra klassikere som A Nightmare on Elm Street til omtalte nyheter som Crimson Peak! I anledningen har vi opprettet en konto på Instagram, hvor du kan ta del i den skumle atmosfæren.

Vi håper å se dere der og resten av dere på bloggen!

Følg oss på instagram her og såklart på Facebook

For å bli med selv, besøk ramaskrik.no

Lehorreur_rap