Et samarbeid med Karakterblikk!

Karakterblikk, eid og drevet av Stian Buhagen, er en nettside som studerer karakterer i tv-serier, filmer og videospill fra et utviklings- og kjønnsmessig perspektiv. Uten noen stramme tidsplaner, eller deadlines – er planen et gjensidig samarbeid hvor vi vil publisere enkelte tekster på begge sider, samt skreddersydde tekster til de to gitte sidene.

cropped-cropped-Logo-ganske-bra1

Et samarbeid med Karakterblikk vil bringe et nytt perspektiv til Grim Film. Skrekkfilmer og serier, vil i disse tekstene analyseres med hovedfokus på dens karakterer og dermed tillater oss å dele en mer kompleks blogg med dere.

Tekstene allerede publisert på Karakterblikk illustrerer hvordan oppmerksomheten ikke alltid rettes mot de mest kritikerroste, eller «tyngre» filmer/serier, om du vil. For oss i Grim Film er mye av hovedideen at vi gir skrekkfilm, som vi anser som en missforstått sjanger, den oppmerksomheten den fortjener. At vi er åpne for nøyere gjennomganger av den såkalte kommersielle siden av bransjen, er derfor helt nødvendig!

Hold øynene åpne for kommende tekster fra denne fronten, vi gleder oss ihvertfall!