Oslo Fright Fest 2017!

Det er to år siden vi har sett noe til Oslo Fright Fest, men nå er den tilbake, om i et noe mindre format. 28. januar inviterer Oslo Fright Fest og Another World Entertainment til en helaften på Ringen Kino hvor det står tre hardbarka grimme filmer på programmet!

Denne kvelden gir de av oss som befinner seg i Oslo-området en unik sjanse til å se tre rykende ferske skrekkfilmer. Sjangermiljøet trenger sårt flere kvelder som dette! GrimFilm må holde seg hjemme på bygda denne kvelden, men vi anbefaler enhver som har muligheten til å ta en tur. Av erfaring er det lite som kan måle seg med timer i kinomørket etterfulgt av hyggelig samvær med likesinnede. Uavhengig av om du har sett enkelte av disse før (da to av dem ble vist på Ramaskrik) så er vi overbevist om at dette er et must for horrorfans!

På arrangementets facebookside får man et lite innblikk i hva man har å vente denne kvelden:

Bodom (Taneli Mustonen, 2016, Finland/Estland)

NO HAPPY CAMPERS HERE…

Enhver campers verste mareritt fant sted ved innsjøen Bodom i Finland i 1960 når fire tenåringer ble knivstukket til døde, mens de sov i teltet. Årene gikk og den uløste saken har blitt en legende. En skummel bålhistorie fortalt fra generasjon til generasjon. Nå, en gruppe tenåringer drar til innsjøen for å telte og rekonstruere saken minutt for minutt i håp om å løse mordet. Når natten faller på viser det seg at ikke alle har den samme hensikten. Bodom hadde finsk kinopremiere i august til gode tall og er en del av felleskapet Nordic Genre Invasion

31  (Rob Zombie, 2016, UK/USA)

DEATH IS THE ONLY ESCAPE!

«In hell everybody loves popcorn». Sitatet fra Doom-Head er I seg selv vært å se 31. Regissøren og rockemusikeren Rob Zombie er tilbake med en syk form for selskapslek for adelen. En sirkus/tivolitropp på fem blir fanget i et nedlagt industrilokale der de blir pent nødt til å delta i spillet 31. Reglene er enkle. Overlev i 12 timer! Det er ikke så enkelt når en gjeng sadistiske klovner konstant prøver å ta livet av deg

Baskin (Can Evrenol, 2015, Tyrkia/USA)

ENTER A WORLD OF MADNESS AND SUFFERING

En politipatrulje undersøker en forlatt bygning, og ender plutselig midt i en satanistisk sort messe. Snart viser det seg at døren til bygningen i realiteten er en port til Helvete. Basert på Evrenols fryktinngytende kortfilm med samme navn, og med like mengder Clive Barker og Dario Argento blandet med H. R. Gigers surrealistiske skrekkunst, byr «Baskin» på en marerittaktig samling scener som vil sjokkere selv den mest herdede horrorfan

Få mer info her!

Eller kjøp billetter her!